logo_ticanaf

 


 Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


DISCLAIMER EN COPYRIGHT

Wij verzoeken u onderstaande informatie en voorwaarden zorgvuldig te lezen. Door deze site te raadplegen, stemt u automatisch in met deze voorwaarden.

Copyright
De pagina's en overige inhoud van onze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten van de website www.ticanaf.com zijn eigendom van Ticanaf Consultancy, Ticanaf Jewellery en Ticanaf Entertainment. Niets uit deze site mag worden verveelvoudigd, overgedragen, gedistribueerd, opgeslagen of gepubliceerd via internet, door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke andere wijze dan ook zonder schriftelijke toestemming van Ticanaf Consultancy, Ticanaf Jewellery en Ticanaf Entertainment te ‘s-Gravenhage. Verzoeken daartoe kunt u indienen bij de directie van Ticanaf Consultancy, Ticanaf Jewellery en Ticanaf Entertainment:
ticanaf@ticanaf.com. Wijziging van de inhoud is uitdrukkelijk verboden. Sommige delen van onze website bevatten beelden die onder het auteursrecht van de relaties van Ticanaf Consultancy, Ticanaf Jewellery en Ticanaf Entertainment vallen.

Tenzij anders aangegeven zijn de handelsmerkrechten van Ticanaf Consultancy, Ticanaf Jewellery en Ticanaf Entertainment van toepassing op alle merken die op onze website worden getoond. Dit betreffen onder andere alle merken en logo’s van Ticanaf Consultancy, Ticanaf Jewellery en Ticanaf Entertainment. Het gebruik van deze merken is niet toegestaan zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van Ticanaf Consultancy, Ticanaf Jewellery en Ticanaf Entertainment. Verzoeken daartoe kunt u indienen bij de directie van Ticanaf Consultancy, Ticanaf Jewellery en Ticanaf Entertainment:
ticanaf@ticanaf.com

Gebruiksvoorwaarden
Deze website is bestemd voor persoonlijke (privé) en niet-commerciële doeleinden. De gebruiker is niet gemachtigd welke informatie dan ook die wordt bekomen via deze website op om het even welke manier en onder welke vorm dan ook commercieel te exploiteren zonder schriftelijke toestemming.

Aansprakelijkheid
De website van Ticanaf Consultancy, Ticanaf Jewellery en Ticanaf Entertainment is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Mochten er desondanks onjuistheden in deze website staan, dan kan nog Ticanaf Consultancy, noch Ticanaf Jewellery noch Ticanaf Entertainment hiervoor aansprakelijk gesteld worden. Aan eventuele onjuistheden of onvolledigheden kunnen geen rechten ontleend worden. Ticanaf Consultancy, Ticanaf Jewellery en Ticanaf Entertainment wijzen alle aansprakelijkheid jegens elke partij af voor mogelijke directe, indirecte, bijzondere of gevolgschade, hetzij enige andere schade ontstaan door het gebruik van de website www.ticanaf.com of de inhoud daarvan, dan wel door de onmogelijkheid om hiervan gebruik te maken of van alle andere websites die via hyperlinks aan onze website zijn gekoppeld. De informatie die op de website www.ticanaf.com wordt verstrekt, kan op elk moment zonder voorafgaande mededeling of verplichting worden gewijzigd.

Verwijzingen naar andere sites
Ticanaf Consultancy, Ticanaf Jewellery en Ticanaf Entertainment zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarmee een link vanuit deze site gemaakt wordt. Dergelijke verbinding naar andere, externe informatiebronnen wordt louter informatief gelegd en houdt geen enkel standpunt in tegenover de inhoud of het bestaan ervan. Mocht U evenwel technische problemen vaststellen of bedenkingen hebben bij de inhoud van die sites, dan kan U dat melden, wij nemen meteen maatregelen om de betreffende links aan te passen of te verwijderen.

Deze voorwaarden zullen in elk opzicht uitsluitend en exclusief onderhevig zijn aan de Nederlandse wetgeving.

logo_ticanaf

 

 

Home | Disclaimer | Copyright | Privacy Statement | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Contact