logo_ticanaf

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

DIENSTEN

 

AURAREINIGINGSBADEN

WAT IS EEN AURA?
Elk levend wezen heeft een energieveld, de aura. Dit energieveld is het resultaat van zowel uw eigen emoties als die van uw omgeving en is voortdurend aan verandering onderhevig. De kleur van dit energieveld is een indicatie van de toestand van iemand’s welzijn. De conditie van de lichamelijke en spirituele kracht is bepalend voor de vitaliteit van het aura-krachtveld en dus ook voor uw innerlijke kracht. Een verzwakte aura heeft vermoeidheid en verminderde weerstand tot gevolg, waardoor u eerder beïnvloedbaar bent voor negatieve energieën.

WAT IS EEN AURAREINIGINGSBAD?
Een Aurareinigingsbad is een extract van gecombineerde zeldzame kruiden en vloeistoffen. Aurareiniging zorgt ervoor dat u wordt ontdaan van alle negatieve energieën die aan uw aura kleven. Men denke aan het boze oog, entiteiten, geesten, zwarte magie, en dergelijke. Bovendien werkt de aurareiniging pijnverlichtend voor zowel het lichaam als de ziel. Net zoals dat het lichaam verzorgd moet worden, dient ook de geest verzorgd te worden. Het aurareinigingsbad van Helderziende Medium Ticanaf is een extract om uw aura te reinigen en alle negatieve energieën te verdrijven.

GEBRUIKSAANWIJZING
Voordat u dit extract gebruikt, dient u al gedoucht zijn. Giet dit extract in een schone emmer, samen met 10 liter water, een halve citroen en witte, rode en gele bloemen- geen rozen. Vervolgens gaat u in een badkuip of een grote teil staan om het extract op te vangen tijdens het baden. U neemt steeds een beetje van dit extract in uw handen en wast uw lichaam hiermee, beginnend bij uw hoofd. Uw haren hoeven niet hiermee gebaad te worden. Tijdens het baden zegt u een gebed op; voor Hindoes geldt de Gayatri mantra, voor Moslims de Namaz, voor Christenen het Onze Vader etc. Na het baden, spoelt u zich af, droogt u zich niet af, maar trekt u een badjas aan. Dit geldt niet als u een huidaandoening heeft; in dit geval moet u zich wel afdrogen. U trekt hierna schone kleren aan. Na de uitvoering van dit 'ritueel' dient u het opgevangen water in stromend water te deponeren, waarna u niet achterom kijkt. Indien niet mogelijk, kan dit ook via het afvoerputje.

Waarschuwing: De bovenstaande gebruiksaanwijzing dient op overeenkomstige wijze te worden uitgevoerd. Dit extract is niet voor inwendig gebruik!

Bestel nu uw aurareiniging online, of bel naar 070-329 87 17 en ervaar de heilzame werking van uw aurareiniging!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ticanaf_CBS_Outdoor_Tram
logo_ticanaf

 

 

Home | Disclaimer | Copyright | Privacy Statement | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Contact